Komerčním subjektem
je gastro provoz, který má status
podnikatelského subjektu
za účelem zisku.
Zachráněných
obědů
Zabránili
jsme vzniku
Darovat lze
Teplé pokrmy,
které byly během výdejního procesu udržovány při teplotě nad 60 °C, nejsou kontaminované a jsou stále poživatelné dle analýzy kritických bodů HACCP.
Studené pokrmy,
které byly udržované při chladírenských teplotách (zeleninové saláty, obložené talíře apod.). Je možné darovat také pokrmy, které byly po dohotovení zchlazené a zabalené, například bagety, sendviče atp.
Case studies
Přečtěte si, jak probíhá darování ve spolupráci s našimi aktuálně zapojenými partnery.
Pomáháme lidem
Kvalitní jídlo neskončí v koši a navíc pomůže potřebným lidem.
Snižujeme výdaje
Charity šetří peníze za nákup potravin a nabízí klientům plnohodnotné jídlo.
Jsme odpovědní
Gastropodniky jsou společensky odpovědné a ušetří za gastroodpad.
Šetříme energii
Energie vložená do vypěstování a zpracování potravin se naplno využije.
Darování je snadné!
Zapojte se, provedeme vás.
1. Kontakt
Zanechte nám na sebe kontakt vyplněním formuláře a my se vám ozveme.
2. Propojení
Porozhlédněte se, jestli ve vašem okolí není charita, které by se hodila potravinová pomoc. Pokud ne, rádi vám s tím pomůžeme.
3. Aplikace
Pro usnadnění procesu, dodržení hygienických podmínek a legislativy Vás napojíme do naší darovací aplikace.
4. Obaly
V případě potřeby Vám zapůjčíme znovupoužitelné obalové materiály.
5. Rozvoz
Po domluvě si pro nadbytečné pokrmy začne chodit zaměstnanec charity. Pokud je mezi vámi větší vzdálenost a bude to možné, přijede si pro porce rozvážková služba.